Bekämpa tidens tand med fillers i Malmö

26 februari 2022 Lily Hansen

editorial

Tiden är en följeslagare som inte bryr sig om att smickra. Ju äldre man blir desto ivrigare står tiden där. Den håller upp spegeln som visar att huden förlorar sin spänst och att rynkor och påsar under ögonen uppenbarar sig likt ovälkomna gäster en skön söndag eftermiddag.

Du vet att tiden går – och att detta är helt naturligt på alla vis – men det behöver inte betyda att du helt och hållet måste acceptera det. Åtminstone inte än. Du behöver inte ge upp än. Det finns sätt att skjuta detta på framtiden ett litet ögonblick till.

Fillers ger dig lite extra tid

En lösning på detta problem kan vara fillers som du kan göra i Malmö. Detta är en hyaluronsyra, vilket bara är det kemiska namnet för socker och vatten som kemiskt processats till en gel. Denna gel kan ha olika konsistens beroende på var i ansiktet man vill fylla ut.

I läpparna används en mjukare variant för att släta ut rynkor, medan man i käke och kinder använder en gel med hårdare konsistens. Resultatet blir just att man fyller ut så att den spänstiga huden får sträckas och bli slät igen.

 

fillers

 

Fillers köper tid, men ger inte evigt liv

En filler-behandling håller från sex månader till flera år. Ofta behöver du underhålla för att det ska förbli snyggt. Vid vägs ände måste du dock ändå acceptera att till slut kommer åldern, och du får lära dig älska att bli äldre. Oavsett hur du går till väga – och hur länge du vill ha fillers – måste du lyssna på den kunniga personal som genomför ingreppen.

Gå bara till auktoriserade kliniker. Du måste kunna vara trygg och veta att den som sprutar in kemikalier i ditt ansikte vet hur man gör, och vet vad man gör om saker går fel. Professionell personal känner ansiktets anatomi och faran med ämnena som sprutas in.

Fler nyheter