Bygg ett modulhus

29 juli 2021 Lily Hansen

Lekte du med byggklossar när du var liten? Då kanske tanken på att bygga hus med stora byggklossar lockar dig? För ett modulhus från exempelvis http://www.pcsmodulsystem.se/moduler/modulhus/ är lite som att bygga med klossar, även om det i detta fall är byggklossar som alla har funktioner i sig. Modulhus är något som används under varje dag i landet, och som bara blir vanligare nuförtiden.

Troligen har du passerat en byggplats och sett hur det står klossar på varandra, där man inhyser personal för kontor, ombyte och raster. Det är också grunden till modulhusen som numera blivit så pass anammade att man till och med kan bygga villor och fritidshus med moduler. Även om de kan se lite annorlunda ut än de som man använder till mer tillfälliga byggnader, och som man kan hyra för att få en fungerande byggnad under en kortare period.

 

 

Köp eller hyr moduler

Moduler kan du välja att köpa eller hyra, beroende på hur länge du har behovet. Är det till en byggplats, ett tillfälligt kontor eller en tillfällig vinge till en skola så kommer du troligen hyra modulerna. Men om du ska skapa lite mer beständiga hus som exempelvis boende till studenter, så kan det vara försvarbart att istället köpa modulerna. Då kan du dessutom få dem skräddarsydda helt efter dina egna, speciella önskemål och de behov som dina boende kan ha.

Med moduler får du allt som du kan behöva för att få en fungerande arbetsdag, och även  fungerande liv i stort. Du väljer själv bland toaletter, duschar, kök, matrum, möteslokaler, kontor, tvättstugor och allt vad du någonsin kan tänka dig att ha i en byggnad. Moduler har fått se mycket sedan de började tillverkas. Som att vara tillfälliga byggnader för sjukhus, passpolisen, valstugor, bröllop och allt som en byggnad kan få vara delaktig i. 

Fler nyheter