digital redovisning

En företagares mardröm, redovisning

En företagares mardröm, redovisning

Det spelar nog ingen roll om man haft företag i ett år eller 20 år. Redovisningen är fortfarande det som minst lockar för de flesta. Om du inte driver en redovisningsbyrå såklart. Idag har som tur är redovisningen blivit enklare genom digital redovisning. När du behöver hjälp med redovisning i Stockholm har du tur, http://www.jwk.se/ finns för att hjälpa dig. För många är det naturligt att börja fundera på digital redovisning. Det mesta går att göra digitalt och det underlättar livet och sparar pengar. Det finns såklart lite att tänka på så här kommer en lite guide för en digital vardag.

 

 

Vad är fördelarna

 

Det är inte ovanligt att fakturor ligger huller om buller och man förtvivlat lovar sig själv att nästa månad ska det bli bättring. Självklart löser inte digitalisering allt och administrationen försvinner inte men det blir lättare. Nu gör du så att du scannar in fakturor eller underlaget och lagrar de på så vis. Då är det enklare att dela med andra så som en redovisningsbyrå. När du är digital öppnar det också upp för ett annat sätt att arbeta. Du blir mer mobil och kan därför arbeta i stort sett vart som helst. De kan ge tid över till fler kundbesök.

 

Överskådligt gör det enklare

 

När du digitaliserar och har allt digitalt är det lättare att skapa sig en bild över läget. Allt från hur du ligger till administrativt till att få uträknat på öret hur mycket vinst du kan plocka ut. Du får därmed också bättre överblick över företagets ekonomi. Du ökar faktiskt kvalitén när du registrerar allt digitalt och i samma stund det kommer in. Såklart leder det till att du på sikt kan lägga mindre tid på att administrera företaget och vilket ger mer tid till kärnverksamheten. De som går över till digital redovisning ångrar sig sällan.