Air Wick refills

Få hemmet att dofta underbart med Air Wick refills

Få hemmet att dofta underbart med Air Wick refills

Hem som doftar av blommor, eteriska oljor och ren tvätt är riktigt härligt och ger en känsla av fräschör. De allra flesta vill ha ett rent hem som är fyllt av härliga dofter. Det blir en trevligare miljö att vistas i både för en själv och för ens gäster. Om ett besök hos någon innebär att man kommer gå därifrån med en unken eller dålig lukt som satt sig i kläder eller hår kan man lätt dra sig för att komma på besök igen.

Några enkla saker man kan göra för att uppnå ett fräscht och väldoftande hem är att städa minst en gång i veckan och vädra i cirka tio minuter varje morgon. Det finns även andra grundläggande saker man måste göra för att undvika otrevliga dofter i hemmet, till exempel att ta ut sopor, rensa kylen från gammal mat samt inte låta matrester ligga kvar i diskhon under en längre tid. 

En annan mycket enkel sak man kan göra för att skapa en atmosfär med fräsch luft och härliga dofter är att använda sig av luftfräschare. Air Wick är ett företag som har många luftrenande produkter som bidrar till underbart väldoftande hem. Till exempel så har de Fresh Matic-maskinen som automatiskt släpper ut frisk luft i rummet med den frekvens man önskar. Till maskinen finns det även refill som kommer i många olika dofter, så att man kan hitta den som bäst passar ens smak och hem. Air Wick har även sprayer som kan vara väldigt smidiga att ha till hands när man varit på toaletten och vill lämna efter sig en fräsch doft. 

Hos Coolpriser finns ett brett utbud av Air Wick maskiner, sprayer och refills. Coolpriser erbjuder snabba leveranser och har även produkter inom mode & skönhet, elektronik, hem & fritid samt olika gadgets och tillbehör till mobiler och iPads, se mer här.