För akuta fall finns det akuttandvård på Odenplan

23 november 2021 patrick pettersson

editorial

Besvär kommer som bekant ofta när man minst anar det. Om det vill sig illa och man får besvär med tänderna, då är det inget som verkligen kan ta bort smärtan. En hel dag kan bli förstörd av tandvärk, för den tar över. Det är inget man kan tänka bort eller ignorera. Har man tandvärk, då känns det. Sen kan tandvärk vara lite svårt att känna igen ibland, eftersom det även kan yttra sig som huvudvärk. 

Om man får akuta besvär med tänderna så behöver man söka tandvård. Det är inget man kan skjuta upp. Många väljer att vänta på att den ordinarie tandläkaren har tid. Men det är inte alltid man ska göra det. Akuta besvär kräver att man genast tar hand om dem. Akuttandvård i Odenplan tar emot akutbesök och är redo att ta emot dig. Givetvis ska du känna dig trygg med att du har någon att vända dig till. 

 

image

Samma kompetens

Orsaken till ett akutbesök behöver inte endast vara tandvärk. För en del kan det handla om att man till exempel varit med om en olycka. Har man det ska man genast söka vård för att kunna laga skadan och återställa tänderna så bra som möjligt. Hos akuttandläkaren får du samma omvårdnad som hos din vanliga tandläkare. Akuttandläkaren kan göra många olika behandlingar, beroende på vad du behöver. Givetvis kan de även ge smärtstillande om det behövs. 

Du kan känna dig trygg när du gör ditt akutbesök. Tandläkaren finns där för att hjälpa dig när du behöver, oavsett om det gäller en skadad tand eller om du har en tandvärk som du akut behöver hjälp med. Inte alla kliniker erbjuder akuttandvård, men de som gör det har satt av tider just för det. Ju större stad du bor i, desto fler alternativ har du att välja på. 

Fler nyheter