bäddmadrass 90x200

Fördelar med en bäddmadrass på 90×200

Fördelar med en bäddmadrass på 90x200

När det kommer till att välja ny säng så finns det massor av modeller att välja på. Det finns breda, smala, mjuka, fasta, ställbara, extra långa och mycket mer. Man ska alltid utgå från sina egna behov för att det ska bli så bra som möjligt. Det finns inte en universell säng som passar samtliga utan vi har alla olika smak och behov. En säng ska passa i rummet där den står, den ska vara bekväm att ligga i och byggd i ett bra material så att den håller länge. 

En storlek som lätt kan bli underskattad är sängar på 90×200. Faktum är att det är en perfekt storlek för barn och även en bra storlek på gästsäng om man inte vill ta upp för mycket yta i gästrummet. Att ha två 90×200 bäddmadrasser istället för en bred madrass kan vara avgörande för sömnkvaliteten om man delar säng med någon som är betydligt större eller mindre än en själv. Det är nämligen så att man väljer fasthet på sängen efter vikt. Så om man är ett par där den ena väger 65 kilo och den andra väger 90 kilo så bör den förstnämnda ha en mjuk madrass medan den sistnämnda rekommenderas att välja en fast madrass. Genom att ha två bäddmadrasser på 90×200 så kan man fortfarande ha en 180 centimeter bred säng utan att behöva riskera att någon sover på ett för hårt eller för mjukt underlag. 

Hos Bättre Nätter kan man bland mycket annat hitta bäddmadrass 90×200. De har många sängmodeller och madrasser i olika storlekar och fasthet, just för att det ska finnas något för alla. Bättre Nätter ställer höga krav på kvalitet men kan ändå hålla rimliga priser eftersom de endast finns online. De lämnar alltid en sovgaranti som gäller i 100 dagar för att säkerställa att man blir nöjd med sitt köp.