ljus

Framhäv det du är stolt över

Oavsett om du ska designa ett hem eller en arbetsplats så är det en god ide att unna sig experthjälp. Tänk så mycket nöjdare du blir när det blir just så perfekt som du knappt vågat drömma om. Låt säga att du ska skapa helt nya företagslokaler till ditt företag. Du vill att de ska ta andan ur besökarna och bara skrika ut ert varumärke. Här är det en god ide att anlita inte bara en inredningsdesigner utan även en ljusdesigner, om du inte lyckas hitta en som är både och. Att ljussätta en design är nämligen bästa sättet att ta fram dess totala effekt.

 

Belysning framhäver detaljerna

Genom att ta in experter så får du genast veta vad som är energismart, lever upp till dina behov och förväntningar samt vad som passar in i den övergripande designen. Olika belysningslösningar bör skräddarsys för olika miljöerIdag handlar det främst om LED- belysning som ju är mest energisnål och även alstrar mindre värme. Det finns att få LED- ljus via lysrör och även såna smarta strips som man klistrar på diverse ytor för att skapa effekter. Gå all in på din inredningsdesign och låt därefter ljusdesignern förhöja allt ännu ett snäpp för att uppnå total wow-effekt.

 

 

Företagslokaler med extra allt

När du skapar företagslokaler är det primärt att ljuset är funktionellt för det arbete som ska utföras. Det är alltid det grundläggande när en designer skapar olika belysningslösningar. När funktionen är satt går det att välja utföranden och armaturer som skapar den lösningen. Allmänljus i en häftig industrilokal blir givetvis LED- lysrör. För mer detaljer som att framhäva den råa betongen och de rostiga stålrören används strips som går att fästa diskret under och inuti eftersom de kan kopplas till elnät eller gå på batteri. Blir du inspirerad? Kontakta designers redan idag för att börja.