flyttfirma Stockholm

Ge uppdraget till en flyttfirma i Stockholm

Att flytta kan innebära många blandade känslor. Du kanske kommer till ett hem som du längtar till, men samtidigt måste du lämna grannar och ett område som du kanske också tycker om. Nytt och spännande är alltid kul, men det invanda och trygga kan även det locka. Och så kommer det ju också en flytt mitt i alltihopa, flyttanmälan ska göras, allt ska packas. Tunga lyft och till slut en flyttstädning, åtgärder som inte brukar kännas så kul.

Så varför inte göra din flytt till en dans med hjälp av en flyttfirma i Stockholm? Ett företag som kan hjälpa dig med allt du önskar från emballering, lyft, frakt och till och med städning om du vill. På det viset kan du fokusera på att det roliga, som att köpa in ny inredning, planera hur trädgården ska se ut och upptäcka området dit du ska flytta. Genom att göra din flytt till något avslappnat och roligt kan du även få en härligare övergång med dina barn och övriga familj.  

 

 

Du väljer från menyn

Inom flytt brukar man separera mellan olika delar av flyttjänsten. Det är den vanliga flytten där möbler och kartonger flyttas från det gamla hemmet, in i en lastbil, körs över till nya hemmet, lyfts ut och bärs in i det nya hemmet. Den tjänsten är den vanligaste. Men om du har något som väger extra mycket så kan det kallas för tunga lyft. Det innebär att det tar längre tid och att man behöver speciell utrustning för att kunna utföra det.

Vanligt är också att kunder beställer en riktig flyttstädning. Det kan ske antingen från flyttfirman eller från något städbolag, som du väljer. Du kan även välja emballering och nedpackning. Samt demontering av hyllor och möbler. Slutligen kan du boka in att allt ska monteras och packas upp på den nya adressen.