stormsäkring markis

Hårda vindar kan ödelägga semestern

Hårda vindar kan ödelägga semestern

Nu när semestern närmar sig är det viktigare än någonsin att se över sin husbil eller husvagn innan man företar en resa. Det är inte roligt om man skulle hamna i blåsväder, så att säga. Ännu värre är det om det blir storm när man stannat för att njuta på en fin plats eller en camping.

En semester ska vara avkopplande och inte ett stressigt moment. För det är just under semestern vi ska njuta av ledigheten och bara vara. Ofta tänker man sol och värme när det gäller sin semester. Men vädret kan bli ganska ombytligt och snabbt slå om från fint väder till dåligt väder med hårda vindar.

Att ha fästen till sin stormsäkring markis kan då vara en lösning om hårda vindar skulle uppstå under semestern. De håller markisen på plats och du behöver inte oroa dig för hårda vindar eller storm under semestern, utan du kan känna dig lugn och trygg. Man slipper också en onödig utgift i form av skador på sin markis om oturen varit framme.

På FF Profilreklam hittar du just sådana fästen. Med fästen avsedd för markiser med stödben kan du enkelt göra en stabil fastsättning, då det har kraftiga plastbeslag. Dessutom är banden justerbara och här är det spiralfjädrar som avlastar markisen när det blåser. I satsen som är av god kvalitet ingår två fjädrar som dämpar belastningen, rejäla spännband och jordankare av elförzinkat stål.

Här har de även en hel del tillbehör till husbilar, husvagnar och båtar som passar till fritid och camping. Du hittar här hushållsprodukter som till exempel diskunderlägg i gummi som håller det på plats. Jättefina koppar, tallrikar, bestick och skålar i vackra färger och mönster, som är gjorda i melamin och vinglas i tålig plast som tål maskindisk. 

Även skyltar med förtryckt ”Här bor vi” i plåt finns här. På dem man kan skriva familjens namn, vilket kan vara bra att sätta upp på campingen om man väntar vänner som ska komma på besök. Här finns i princip allt du kan behöva inför resan, till och med kemiska produkter som textiltvätt, desinfektionsmedel, ugn- och grillrengöring, medel att syresätta vatten i vattentankar.

Här kan du även beställa sällskapsspel, som är ett måste på semestern. Det är enkelt att beställa i deras webbshop. De levererar varorna inom 3-5 arbetsdagar. Det är fri frakt inom Sverige för privatpersoner och från utlandet kostar det 200 kr. På deras hemsida kan du också ladda ner deras produktkatalog.