Städbolag

Hitta rätt städbolag

Att städa är något som de flesta helst vill slippa. Det tar lång tid och det måste ofta utföras när du är ledig. Att ha rent omkring dig är dock otroligt viktigt för ditt välmående och därför är det viktigt att det blir ordentligt städat med jämna mellanrum. Det kan då vara värt att anställa hjälp för att utföra detta. För dig som är ute efter ett Städbolag i Malmö finns det många smarta val av firmor till ett bra pris. En städfirma kan göra det skinande rent för dig och du kan återvända till ett hem som doftar fräscht. Det är då bara att slappa av och njuta av ett rent hem. 

 

Hur kan en städfirma hjälpa dig?

En städfirma kan hjälpa dig med en rad olika tjänster beroende på dina unika behov. De kan erbjuda dig både återkommande tjänster och enskilda uppdrag. En städfirma erbjuder bland annat:

 

  • Hemstädning
  • Kontorstädning
  • Storstädning
  • Fönsterputsning
  • Trappstädning
  • Flyttstädning

 

Innan du anställer någon borde du prata om dina behov och önskemål med en städfirma och be om en kostnadsfri offert. Kolla alltid noga vad som ingår i denna offert – saker som städmaterial och en kundgaranti ingår hos de flesta firmor. 

 

 

RUT-avdraget gäller för privatpersoner 

Om du är en privatperson som vill anställa en städfirma kan du använda dig av RUT-avdraget så länge firman i fråga betalar F-skatt. RUT-avdraget är ett skatteavdrag som gäller för 50 % av arbetskostnaden för din städfirma. Detta gör det enklare för dig att anställa en städfirma för att få hjälp i ditt hem. RUT-avdraget går att använda för upp till 50 000 kronor per år, och det gäller per person i hushållet som är över 18 år. För att använda RUT-avdraget måste du ha ett jobb och betala skatt. Tänk på att RUT-avdraget fungerar tillsammans med ROT-avdraget, så i dessa 50 000 är ROT-avdraget inkluderat.