Hur du hittar rätt baseballkeps för din stil

28 oktober 2022 Helen Johansson

editorial

Matcha din klädstil med din keps

En basebollkeps är inte bara en basebollkeps. Beroende på stil, färg och passform kan en baseballkeps säga mycket om vem du är och vad du gillar. Med så många olika alternativ på marknaden kan det vara svårt att hitta den rätta för dig. Här är en snabbguide om hur du hittar rätt baseballkeps för din stil.

imageHur du hittar rätt baseballkeps för din stil

Det finns några saker att tänka på när du handlar en keps – stil, färg och passform

Stil
Vill du ha en snapback eller en fitted? En platt brätte eller en böjd brätte? Hur är det med tyget? Det finns så många olika stilar av baseballkepsar nuförtiden att det kan vara svårt att avgöra vilken som är rätt för dig. Om du är osäker på var du ska börja kan du fundera på vilken typ av aktiviteter du kommer att ha på dig kepsen. Om du letar efter något att ha på dig till bollplanen kan en klassisk basebollkeps i ull vara ett bra val. Om du letar efter något att ha på dig på stan kan en trendig truckerkeps vara mer din stil. Och om du letar efter något att ha på dig när du tränar kan en sportmössa vara det bästa valet

Färg
Nästa sak att tänka på är färgen. Vill du ha en enfärgad färg eller ett mönster? Och vilka färger gillar du? Det är här du verkligen kan låta din personlighet lysa igenom. Om du är en person som gillar att sticka ut i mängden ska du välja en ljus färg eller ett iögonfallande mönster. Om du föredrar en mer lågmäld look kan du hålla dig till neutrala färger som svart, vitt eller grått

Passform
Den sista saken att tänka på är passformen. Vill du ha en tight passform eller en avslappnad passform? Och hur viktigt är det med justerbarheten? Vissa människor föredrar utseendet och känslan hos en monterad basebollkeps medan andra föredrar justerbarheten hos en snapback. I slutändan är det upp till dig vilken som känns mest bekväm.

Det finns så många olika typer av basebollkepsar på marknaden nuförtiden att det kan vara svårt att hitta den rätta för din stil. Men genom att ta hänsyn till stil, färg och passform bör du kunna begränsa dina val och hitta den perfekta kepsen för dina behov!

Fler nyheter