taxi helsingborg

I rusningstrafik i Taxi Helsingborg eller på åktur ute i rymden?

Många av oss längtar efter självkörande bilar. Föreställ dig själv att kunna befinna dig i en bil där alla säten är vända mot varandra och man kan sitta och spela kort, allt  medan fordonet tar en till ens destination. Eller varför inte en bilpool där folk med laptops delar åktur i Skåne med Taxi Helsingborg? Med små diskreta rumsavskiljare så kan alla sitta och knappa lite på datorerna under resans gång.
Möjligheterna är som sagt oändliga och hur det blir i verkligheten är det bara framtiden som kan utvisa.

Rusningstrafik och galaxer

Vi är dock redan på god väg. Flera biltillverkare, kanske med Testa som bästa exempel, håller i allra högsta grad på att utforska den självkörande bilens potential. Vi är ännu bara i början av denna utveckling och kommer säkert att se enorma steg tas inom området bara under det kommande decenniet.
Kanske kommer vi år 2050 att leva i den sci-fi-framtid som folk i mitten av det förra seklet trodde att vi redan nu skulle befinna oss i. Även om man kan fundera lite på hur verkligt det är med svävande bilar.

Allt är förstås möjligt och är det något som vi människor har bevisat så är det att vi ofta kan toppa alla förväntningar när vi samarbetar. Kan vi därför gå från att lägga oändliga summor av pengar på krig till att använda dessa resurser till att utforska mänsklighetens potential är det svårt att föreställa sig att det skulle finnas några gränser för hur långt vi kan ta oss.
Vem drömmer inte om att chartra ut bland stjärnorna?

Än så länge handlar det dock för de flesta av oss att bara ta sig igenom rusningstrafik härnere på jorden. Det kan faktiskt ibland kännas lite som att behöva färdas genom solsystem när det är riktigt körigt därute bland vägar och gator.