sexleksakerna

Lär känna din partner

Lär känna din partner

Om man gillar sex och spel så kan det vara en bra idé att prova på ett sexspel. Sexspel kan bestå av tärningar man kastar för att få inspiration till olika grejer man kan prova på. Det är ganska roligt eftersom man då måste göra något som man kanske inte alls är beredd på och det kan bli ganska awkward, och samtidigt lite pirrigt. Som två tonåringar som upptäcker varandra för första gången. Tärningarna är ofta uppdelade mellan vilken aktivitet som ska utföras och var på kroppen den ska utföras.

 

 

Intimitethöjare

 

Ännu ett spel som är värt att prova på är Monogamy, det går ut på att lära känna sin partner bättre sexuellt eller att anta en utmaning. Man kommer definitivt att njuta av att ta det långsamt samtidigt som man hetsar upp varandra genom att dela med sig av sitt sexuella inre. Det här är alltså att spel som främjar intimitet och närhet, och det är ju något som är elementärt för att ett förhållande ska fungera. Är man intresserad av att läsa mer om dessa och andra spel kan man gå in på lovebuddy.se, en jämförelsesida och blogg som ger många bra råd och tips.

 

Sexspel är grejen

 

Att använda sig av sexspel är ett bra sätt att lära känna varandra bättre. Intimiteten och tilliten ökar då man kan känna att det är okej att vara öppen med varandra om saker som man kanske inte helt naturligt skulle prata om till vardags. Det är också roligt att testa nya grejer med varandra och man kan inspireras att använda sig av det man upptäckt även sedan i andra sexakter. Att upptäcka sin partner bättre kan bara leda till bättre sex och härlig variation i vardagen. Var lite modig att testa. Istället för att kolla på film en kväll, lär känna varandra på nya sätt!