Micropigmentation, scalp micropigmentation, scalp malmö

Micropigmentation kan ge dig hårfästet tillbaka

För många män kan det tidigt uppstå problem med ett hårfäste som sakta men säkert kryper uppåt på hjässan och vissa gånger börjar håravfall i väldigt ung ålder. Vissa väljer då att genomföra hårtransplantation, något som är väldigt kostsamt och dessutom inte alltid ger önskat resultat. 

En okomplicerad behandling

En metod som under senare tid har blivit allt mer populär där du direkt kan se skillnad redan efter en behandling är Scalp Micropigmentation (eller mikropigmentering/SMP som det också kallas). Det är en effektiv och okomplicerad behandling som ger dig ett naturligt och realistiskt resultat som kan hålla i flera år. 

Vad är SMP för något?

SMP är en avancerad kosmetisk hårbottenpigmentering, den ger en naturtrogen 3D-simulering av mikrohår som ger en uppfattning av att det är riktiga hårstrån. För till exempel någon som är tunnhårig så kan besväret synas extra tydligt i en bena eller generellt på platser på huvudet där hårbotten lyser igenom, med en SMP behandling ges illusionen av ett fylligare hår. 

Effektiv behandling med synbar förändring

Behandlingen passar både män och kvinnor och kan vara aktuell för dig som har tunt hår, högt hårfäste eller är helt eller delvis skallig. Det kan även fungera bra för att dölja ärr efter en hårtransplantation. Ärrens synlighet kommer att reduceras avsevärt genom att det skadade området kamoufleras med små prickar, det gör det nästintill omöjligt att med blotta ögat registrera tidigare operationer.

Besök specialister för ett naturligt och hållbart resultat

En stor fördel med Scalp Micropigmentation är att du inte behöver genomleva besvärande biverkningar efter en slutförd behandling, något som inte är helt ovanligt vid val av andra behandlingsvägar. Hos Aesthetic i Malmö är de specialister på Micropigmentation och de ger professionella behandlingar med hållbart resultat. Behandlingen är effektiv och kan genomföras med 3-5 sessioner, det som avgör behandlingstiden är omfattningen av ditt håravfall.