Mysigt på ett spahotell i Dalarna

21 november 2021 jonas olsson

editorial

Längtar du efter att få komma till ett riktigt härligt spahotell? Kanske ett hotell där du kan göra mer än bara hänga i spaet hela dagarna, som att vandra eller åka skidor? På ett spahotell i Dalarna finns allt du önskar dig och mer därtill, närhelst du än åker dit under året. Och visst kan det till och med vara så att det kan vara lite extra härligt att åka på spahotell när det är lite kyligt utomhus. Även om det kan vara fantastiskt på en dag mitt i sommaren också.

På ett spahotell kan du njuta av en härlig dag själv, eller en dag där du kan få kvalitetstid med din partner, din vän eller någon annan som du vill spendera lite extra tid med. Det är ett sätt att ladda dina batterier samtidigt som du öppnar upp ditt sinne för allt det som finns runt dig. Varmt vatten, bubblor som slår emot huden, en skön relaxavdelning eller ett besök i bastun. Allt du önskar dig, på precis det sätt du önskar dig. Som en slags sinnenas buffé på ett vis.  

 

image

 

Bad och vila

Det som är speciellt på ett spahotell, till skillnad mot ett badhus, är upplägget. Här kan du också sitta i ett bubbelbad, men det sker i en lugn miljö där det inte är stim och ståhej runt dig. Du kan sluta ögonen och bara njuta av stillheten och tystnaden. 

På ett spahotell kan du dessutom också sova över och njuta av god mat, såväl till frukost som lunch och middag. Det blir en totalupplevelse där du inte behöver känna någon stress. Tanken bakom ett spa är att du ska kunna känna dig utvilad och att dina sinnen ska kännas rena och fulltankade med ny energi och glädje. Ett koncept som blivit mycket populärt över hela landet på senare år. 

Fler nyheter