Pumpservice i Landskrona – en del av livets stora cirkel

15 februari 2022 patrick pettersson

editorial

Vad har egentligen Landskrona att erbjuda? En tågstation ute på landet och ett fotbollslag i Landskrona BoIS som inte står för någonting annat än besvikelser. Ett fotbollslag som ständigt balanserar på linjen om de överhuvudtaget ska vara ett elitlag. Däremot har de förstås närheten till Ven. Den lilla ön ute i Öresund som är så populär att cykla på. Och den når du inte utan att först besöka Landskrona. För det är därifrån Ventrafiken utgår.

Landskrona har dock mer att erbjuda än bara transport till Ven. De har till exempel en alldeles utmärkt pumpservice i stan. Till stor glädje för Landskronas alla industrier. Eller åtminstone alla de industrier som arbetar med att transportera vätskor av olika slag. De är nämligen helt beroende av sina pumpar. Och i förlängningen är de ur det perspektivet även beroende av pumpservice i Landskrona. Om en pump skulle gå sönder och behöver servas vill säga.

 

pumpservice - pumpar Landskrona

 

Pumpar och pumpservice hör ihop

I en perfekt värld hade allting varat för evigt. Då hade man tillverkat pumpar som höll för all framtid. Som aldrig gick sönder. Aldrig blev utsatta för slitage eller hamnade i behov av service. Men så fungerar inte livet. Precis som att du ibland kan bli sjuk eller skadad och behöva gå till doktorn. Det är exakt samma sak för pumpar. Sådant som tillhör livet kan hända. Dock, så länge det finns pumpservice i Landskrona är det ingen fara på taket.

Det är nämligen pumpservicens jobb att laga eller byta ut de pumpar som tids nog behöver läggas inför sin sista vila. Och det är kanske bra att ingenting faktiskt varar för evigt. Istället tar man plats i livets stora cirkel där allting hör ihop. En livscirkel som utan tvekan inkluderar både Landskronas pumpar och dess pumpservice. För det tycks vara så som naturen vill ha det helt enkelt.

Fler nyheter