kontorsstädning

Renlighet i tuffa tider

Hygien har väl minst sagt varit på tapeten under de senaste månaderna. Det blir du minst sagt varse om när du är ute och måste nysa. Riktar du inte den där skuren ur munnen ner i armvecket så kommer du att få sura miner från din omgivning.
Många affärer har även handsprit vid entréen numera. Det är faktiskt en fin manöver som förhoppningsvis kommer att få vara kvar även efter att vi har tagit oss igenom denna pandemi. Kanske kan vi därigenom minska risken för att drabbas av osköna saker så som vinterkräksjukan och influensa också.
Man kan alltid hoppas.

Många företag har säkert också sett över sina rutiner för kontorsstädning i Stockholm. Visst, det har varit en hel del arbetande hemifrån för många, men det gäller ändå att se till att det är rent och fint på kontoret. Speciellt om man faktiskt har anställda som måste vara på plats trots rådande tider.

Nu ser det dock ut som om att trenden gällande dödstalen börjar vända här i Sverige. Äntligen tycks det alltså som att vi går åt rätt håll sett över lite längre sikt. Svenskar är som bekant dock ännu inte välkomna till stora delar av Europa. När det väl sker så kan man väl se det som det slutgiltiga beviset på att vi har nått ditt vi vill.

Fram tills detta sker så gäller det som bekant att ta det lugnt med kontakterna och se till att vi håller avstånd till varandra. För faran är inte över även om det som sagt verkar som att vi är över den värsta delen. Saker och ting kan lätt blossa upp igen, vilket vi har börjat se bevis på i vissa delar utav världen.

Se alltså till att respektera avståndet till varandra och fortsätt att nysa i armvecket även i fortsättningen – för allas säkerhet.