Dubbel altandörr

Smycka ditt hem med en dubbel altandörr

Om du tycker att dubbla altandörrar är vackra och funktionella så finns det mycket att välja på, exempelvishttps://klarfonster.se/dorrar/dubbel-altandorr. Det är ett sätt att öppna upp hemmet och att få en större kontakt med trädgården under årets alla månader. Lika härligt som att öppna dörrarna och ta in sol och fågelsång, är det att sitta hopkurade framför brasan och se hur snön ligger vit ända upp mot de dubbla altandörrarna av helglas. Eller så väljer du en dubbel altandörr med mindre glasyta som ändå är lika härlig att se på och att öppna upp helt.

 

Ett fantastiskt sovrum

Det vanligaste är att ha dubbla altandörrar i vardagsrummet. Men fundera en stund på tanken att ha det vid matplatsen, i köket, i sovrummet eller till och med i badrummet. Tänk på känslan av att kunna ligga i badet med dubbla altandörrar öppna mot trädgården. Eller att kunna vakna på morgonen, öppna altandörrarna och sedan krypa ner en stund till och njuta av den krispiga morgonluften. 

Varför inte ha altandörrarna i matrummet så att du kanske till och med kan placera delar av, eller hela, sällskapet utomhus vid stora kalas härliga sommardagar. Det är bara du själv som sätter gränserna för hur du planerar ditt hem. Så låt fantasin flöda och ta vara på de möjligheter du fått.  

 

 

Skönhet och funktionalitet

Idag behöver du inte vara orolig för att altandörrar av något slag lockar till sig objudna gäster. De altandörrar som finns på marknaden idag är lika säkra som dina fönster och oftast mer därtill. Du får dessutom samma isoleringsgrad som i dina fönster och kan därför välja hur många fönster och dörrar du vill ha i ditt hem. Tänk dock alltid igenom funktionaliteten när du väljer altandörrar. De ska helst gå ut till en altan eller annan vald yta.