bygglov

Sommar på hemmaplan ger fixartid

Det är inte att undra att man står och svettas ibland under sommaren. Inte bara på grund av den enorma värme som råder just nu, utan för att många står och kliar sig i huvudet och undrar ”Vad gäller för bygglov?”. 
För sommaren är utan tvekan projektens tid. Fråga bara alla hantverkare och byggföretag som sällan hinner med någon semester samtidigt som alla andra. Istället är det fulltecknat i schemat eftersom allt ska hinnas med under en månad eller två.

Om du planerar att göra om därhemma, kanske måla om huset, så är det bra att ha koll på vad som faktiskt är tillåtet att göra med hemmet. På Hus-bloggaren.se finns det en mängd med information så att du inte ska råka göra fel. Det kan nämligen bli en tråkig och kostsam process om du skulle behöva göra om allt. 

Annat har vi som bekant att göra på sommaren, som att vara ute och njuta med familjen. För det är nu de flesta av oss äntligen har tid att vara tillsammans. Frågan är hur just du och din familj kommer att spendera just denna semester med tanke på det rådande världsläget. Nu är det ju så att ett par länder faktiskt har öppnat sina dörrar för svenska turister.

Däremot så är det förstås rekommenderat att vi ska spendera våra semestrar på hemmaplan – så kallad hemester/svemester. Allt för att minska smittspridningen förstås som har varit väldigt hög i Sverige. 
Som tur är så lever vi ju i ett underbart land som erbjuder mycket för den som är villig att utforska omgivningarna. Dessutom kan denna sommar ses som ett utmärkt tillfälle att spara pengar på. Eller så kan man rikta dem mot just uppgraderingar därhemma.

Hur du än väljer att spendera din sommar så ser den ut att bli riktigt solig och varm.