städfirma Malmö

Städfirma i Malmö lindrar vardagsstressen

Städning är ett ord som för de flesta framkallar stress och ångest. Det är något som bör göras för att hemmet ska kännas fräscht och för att man ska kunna ha en bra inomhusmiljö, men det är samtidigt något som tar tid, är jobbigt och enligt de allra flesta inte är speciellt roligt att ägna sig åt. Tack vare en professionell städfirma kan man slippa all ångest och stress som städningen kan orsaka varje vecka och istället ägna sig åt sådant man tycker är roligt. 

Ofta kan en städfirma komma veckovis eller mer sällan beroende på de behov som finns. Man kanske har barn som endast bor i hushållet varannan vilket kan innebära att man har tid att sköta städningen själv ett par veckor i månaden men gärna anlitar hjälp de övriga veckorna för att få mer tid med sina barn.

Komplettera städtjänsten med fönsterputsning

Nu när våren är här och solen äntligen börjar visa sig mer och mer efter en mörk vinter blir man dessutom smärtsamt medveten om hur smutsiga fönstren är. I ljuset från solen kan man se ett lager med smuts som täcker rutorna, men när ska tiden finnas att ta tag i fönsterputsningen? och går det ens att få ett snyggt resultat?

Fönsterputsning är nästintill en konst och ibland känns det som att det är omöjligt att få ett snyggt resultat oavsett hur mycket man putsar och står i. Därför kan även fönsterputsning vara något som helst bör överlåtas till proffsen. Genom att anlita en städfirma som rengör fönstren kan man undvika mycket frustration.  

Städning i abonnemangsform eller då behov uppstår

Vid behov av städfirma Malmö kan man anlita KIA Kvalitetsstäd som bland annat kan ta hand om både städning och fönsterputsning. De erbjuder hemstädning i Malmö med omnejd för enstaka tillfällen eller i abonnemangsform, helt beroende av de behov som finns i hushållet. Flera av KIA’s privatkunder har också schemalagd fönsterputsning.