Tandreglering kan ge dig ett leende du trivs med

06 mars 2022 Cecilia Olsson

editorial

Att vara missnöjd med sina tänder är något som kan ha stor inverkan på självkänslan. Sneda tänder anses inte direkt som ett attraktivt drag och den som har det kan därför dra sig från att le riktigt stort. Något som är väldigt synd eftersom ett stort leende kan påverka det egna välmåendet men även kan ha positiv inverkan på omgivningen. Detta kan som tur är korrigeras med tandreglering och det handlar inte enbart om de klassiska räls-tandställningarna, nu för tiden finns flera mindre synliga alternativ. 

Det finns osynlig tandreglering

Om man som barn aldrig gjorde en tandreglering så behöver det absolut inte vara försent bara för att man blivit vuxen. Det finns som sagt flera alternativ som inte behöver innefatta en mycket synlig tandställning och det finns ingen anledning att gå runt och må dåligt över sina tänders utseende i onödan. Le Tandreglering är en mottagning som arbetar för att hjälpa sina kunder att få ett leende de är stolt över. på Le Tandreglering är de experter på alla typer av tandreglering och har inriktat sig speciellt på osynliga alternativ.

Tandreglering

Tandskenor som erbjuder flexibilitet

Hos Le Tandreglering erbjuder de en tandregleringsmetod som kallas Invisalign. Den innebär att genomskinliga tandskenor används för att reglera tänderna. Detta är en metod som är baserad på innovation och utveckling under två decennier. Förutom att Invisalign är genomskinlig så finns dessutom möjligheten att ta ut tandskenorna, till skillnad från en vanlig tandställning som är fastmonterad på tänderna.

Ibland behövs mer än tandreglering

Tandreglering är bra för att justera sneda tänder eller korrigera bettfel, men den kan inte ändra på tandens form eller färg. Det kan dock finnas behov för just det, något som Le Tandreglering är mycket medvetna om, därför erbjuder de också behandling med porslinsfasader. På http://www.letandreglering.se/ går det att läsa mer om vad Le Tandreglering kan göra för dina tänder.

Fler nyheter