hängmatta

Vila under träden

Om man har en trädgård så är det få saker som är så härliga en varm dag som att slänga sig i en hängmatta under ett skuggande träd. Att stilla bli vaggad tyngdlös med en mjuk bris som smeker kinden och ha fågelkvitter som sitt enda sällskap. Det är något som människor i alla åldrar brukar uppskatta, även de små. Barn kan kanske se det som något av en leksak i början, men det tar oftast inte lång stund innan även de stilla ligger och bara ser upp mot himlen och njuter av lugnet.

 

Som ett smycke

Hängmattor finns i alla möjliga färger och material så det är helt upp till den egna smaken vilken stil man väljer på sin hängmatta. Om önskan är något som inte bara är härligt utan som också är som ett smycke i trädgården så finns det ett stort urval av mexikanska hängmattor att välja ifrån online. Eller vad sägs om att ha en hängmatta där man får plats två personer. Det finns det mesta som man kan önska hitta till sin trädgård.

 

 

Några trevliga tillbehör

Vill man riktigt lyxa till det i sin hängmatta så går det att fylla på med sköna detaljer som en filt och några kuddar. Kanske bonar man även in sig med några krukor med väldoftande blommor och lite ljuslyktor. Allt för en mer genomtänkt och ombonad plats som signalerar att här går man in i en annat slags trädgårdsrum. Men hängmattan är inte bara en plats att njuta av under dagtid. En riktigt varm sommar kan det också vara en bra plats att övernatta på. Hängmattor finns även att köpa för de som ger sig ut på vandring. Så istället för att öppna fönstren kan man prova att gå hela vägen, slippa svettiga lakan och ta en ljummen natt under vaggande träd och en stjärnklar himmel.